Billigt hotell i Stockholm - Om Adlon Hotell Stockholm

Om Adlon

Om vårt hotell

Den 1 februari blir vi en del av Elite Hotels-familjen och byter namn till Elite Hotel Adlon

Ägarbytet är ett viktigt steg i hotellets utveckling och det kommer att ge er som gäster många nya möjligheter. Bland annat kommer Elite Hotels Gästprogram att erbjudas alla som önskar.

Bicky Chakraborty, den nya ägaren och grundare till Elite Hotels säger i ett uttalande;

”Vi är väldigt glada över att få ta över en så omsorgsfullt omhändertagen och välskött hotellverksamhet. Adlon Hotell har ett gott renommé, ett bra läge och stor potential. Vi kommer nu att, med varsam hand, anpassa produkten till Elite-standard. Adlon kommer att bli ett viktigt tillskott till vår verksamhet.”

Vi är övertygade om att ni även i framtiden kommer att känna er hemma hos oss på Adlon och vi ser alla fram emot att välkomna er som gäster snart igen.

Med vänliga hälsningar

Carina Lidforss
Nuvarande ägare och vd Adlon Hotell

****************************************************************************************

Mitt i veckorna är Adlons gäster oftast affärsresenärer och många av affärsresenärerna är återkommande stammisar. Flera av våra avtalsföretag arbetar också internationellt, vilket gör att det ofta kommer grupper med besökare från världens alla hörn.

På helger och sommarsäsong är Adlons gäster ofta här för att turista, shoppa eller besöka något evenemang i Stockholm. Många av våra turister är utländska ”CityBreakers”. Vanligast är dock fortfarande den svenske helgresenären, som ska till Stockholm och besöka något evenemang.

Stäng fönstret

Välkommen till
Elite Hotel Adlon

Adlon Hotell, Stockholm, Sweden